Губернаторът на Ню Джърси Фил Мърфи попадна под обстрел, след като

...
Губернаторът на Ню Джърси Фил Мърфи попадна под обстрел, след като
Коментари Харесай

Губернаторът на Ню Джърси Фил Мърфи подложен на обстрел, защото не се е върнал в щата след историческо земетресение, което разтърси жителите

Губернаторът на Ню Джърси Фил Мърфи попадна под обстрел, откакто не се върна в щата Гардън след историческото земетресение в петък, което напусна жителите се разтревожиха.

Съединени американски щати Представителят Джеф Ван Дрю, N.J.-R, приказва с „ FOX News Live “ в събота, откакто Мърфи не издаде послание пред камерата към жителите, макар няколко телевизионни и телефонни изявленията, в това число изявление в събота за CBS.

„ Не сме чули губернатора — и знаете ли, от по-лека страна, Артел, има хора, които споделят, че може би е добре, че не е пристигнал, тъй като всякога, когато е в Ню Джърси, той усилва налозите, пътни такси, такси и субсидиране на незаконни “, сподели Ван Дрю пред съводещия на „ FOX News Live “ Артел Невил.

„ Но съществено, той не беше на международна среща на върха за международен мир. Искам да кажа, че беше на спогодба на Демократическата партия – в действителност асоциация на демократични губернатори, които евентуално работеха върху способи да създадат по-демократични губернатори “, сподели той.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР